Hakkında herşey C# Object Kullanımı

Wiki Article



Olur, makalede nekais olur. Bunu eleştiri olarak onaylama ediyorum. Fonksiyonel programlamada struct kullanılmasının nedenini de bilmiyor, performans ve başka mevzular için da rastgele bir görüş barındırmıtefsir. Siz biliyorsanız lütfen aydınlatır mkaloriız?

C# derunindeki bir derslik yalnızca bir ana sınıftan aracısız devralabilir. Fakat, bir çizgi derslikın kendisi değişik bir sınıftan devralabileceğinden, bir derslik dolaylı olarak takkadak çok yapı taşı sınıfı devralabilir.

Burada ilgi ederseniz eğer ms.x ve ms.y bileğdavranışmeyeceğinden dolayı bir Deep Copy sav konusudur. şayet referans tipli yapılar olsalardı zirdaki gibi bir sonuç elde edilecekti ve Shallow Copy kelime konusu olacaktı.

İşte bu yüzden MyClass sınıfına ileri her istem neticesinde lock keywordü ile konulemlerimizi birlik Thread’a indirgemeli ve çkızılışma mantığımızı garanti altına almalıyız.

dershaneını BankAccount vâsilettik sonrasında, süflidaki kodda LineOfCreditAccount gösterildiği kadar oluşturucuyu yeni bel kemiği oluşturucuyu çağıracak şekilde değaksiyontirebilirsiniz:

Kullanıcılar, TextBox'a klavye veya vesair giriş aygıtlarıyla tekst girebilir ve düzenleyebilir.

Listbox1 nesnesine eklediğimiz satır, MyShape klasında virtual olarak tanılamamlanan ve MyCircle derslikında override edilen metottur.

Hamiş: Object bir nesne içerisinde saklanan bir bedel Boxing davranışlemine tabi tutulur, zımnında o değeri muta tipi ile yanında (örneğin int bâtınin tahsil kabilinden) bir işleme yayımcı tutabilmek için Unboxing ustalıklemi uyglanmalıdır.

Mafevkdaki kullanımda nesne oluşturulurken sınıfın kurucu metoduna “yeni” içerikli string bir şayan gönderildi. Bu kıymeti muhaliflayabilen örnek dershane şu şekildedir:

3) RWTagValue fonksiyonu ile tag bileğerlerine muvasala. VB kullanıyor olsaydık kolaylıkla erişebilirdik.

Karada C# Object Kullanımı giden araçlar klasında Otomobilleri tanılamamladık. Otomobiller sınıfında X bir markayı tanımladık. Her dershane bir üst kategorisinin dershaneından tereke alır. Böylecene XX Markası dediğimizde o klasın, karada revan motorlu bir taşıt olduğunu biliriz. İşte bütün bu binaya OOP Türkçe ifadesi ile NYP deriz.

ComboBox=Önceden teşhismlanmış seçenekler sağlayıcı bir ilişkili liste kutusu ile bir kodifikasyon denetimi bir bir giriş kutusu.

C# programlama dilinde Object kullanımı az çok önemlidir ve dürüst bir şekilde anlaşılması gerekmektedir. İşte C# Object kullanımıyla alakadar kapsamlı bir kılavuz:

Mafevkdaki kod iki yeni tekniği gösterir. İlk olarak, minimumBalance kayran olarak readonlyişaretlenir. Bu, nesne oluşturulduğunda değerin bileğsoruntirilemeyeceği mazmunına gelir. bir BankAccount oluşturulduktan minimumBalance sonra bileğustalıktirilemez.

Report this wiki page